ILOVEYOU

ILOVEYOU
SELAMAT DATANG KE BLOGGER ANGELINA IZZUIWN AZMI :] TIADA APE YG MENAREK HANYE LUAHAN PERASAAN SUKA DUKA SAYA DALAM KEHIDUPAN SEHARIAN :] DAH SINGGAH JGN LUPA FOLLOW OKE , ILOVEYOUSOMUCHH ! FULLSTOP ! MUAHMUAHMUAH !:*

♥ ♥ ♥

Wednesday, April 29, 2015

EVERTHING_


-SharulAnamLOVE--Dear Love , thanks you so muchh ! tak pernah jemu layan kerenah nih , walau pun awakk penatt . thanks sanggup korbankan segalanyaaa hmm . hati , perasaan , semuaanye sayang hanya untuk lihat saya bhgiaaa . bersyukur sangat Allah temukan kitaa . hemm . b , saya nak awakk tahu sayaa terlalu sayang kan awakk . Alhamdullah , saya masih jatuh cinta dan rindu kan awakk setiap masaa , malah setiap saat . 

Terlalu banyakk kenangn antara kita sayang , kadang kadang saya tefikir , andai jodoh ini bukan milik kitaaa , mcm mna untuk saya lupa kan awakkk . perit sayanggg ! so ? please tahan dengan segalaaa dugaan yang datang nih . adat bercinta kalau nakk bhgia pasti perlu korbankan airmata kan sayang . hmm . 

Terima kaseh ada masaa saya susahh senang , sedih , gembiraa , awakk sentiasa ade belakang sayaa b , tak pernah awakk mintakk saya balas walaupunn sedikit . hmmm . awakk sanggup buat apaa sajaa untukk sayaaa . walaupun awakk korban kan hati dan perasaan awkk , tapi awakk selalu menyakitkan hati saya dengan perangai awak yg mcm budakk budakk tuh sayang . 

Saayangg , saya cuma harapp satu kan . hbgn kitaa sentiasa ade yang memerhatikan jauh mna kitaa bertahan sayangg , sayaa harapp awakk setiasa sabarr , kuatt untuk tempuh semuaaanyee sayangg ,. in sya allah , ini semua hanyaa untuk menguji , jauh mnaa kita mampu bertahan untukk hbgn yang lebih baikk . ade jodohh kita ke jinjang pelamin yeaa , tadaa jodoh pun kita ade kan yeaa manjaaaaa . -ILOVEYOUSOMUCH --4/12/14-

x

No comments:

Post a Comment